Freedom Beach

En ny strand idag - vi maste ju utnyttja den tid som vi har kvar!

Promenad ner till stranden for att ta en longtailboat, det enda sattet att komma ut till vart mal.
Naturligtvis blev vi uppskortade vad galler priset, men nar det inte galler mer an 20 kr sa ma det val vara hant.
En tjugominutersfard i solen med saltvattnet stankande runt ansiktet, sa skont det ar att vara manniska, sa nadde vi Freedom Beach. Den verkade helt folktom, med den sa grona skogen som hojde sig bakom den smala strandremsan. Stolar fanns att hyra och det kom genast en man och tog upp bestallning pa lunchen och vi fick bestamma nar vi ville ata. Sen var det bara att ligga och gona, i skuggan idag! och med jamna mellanrum ta ett dopp i vagskvalpet. Tiden bara forsvinner och man hinner knappast blinka innan det ar dags for hemfard. Solen varmde lika gott da ocksa och vi var glada nar vi kom till hotellet och duschen. Men forst gick vi in pa fiket och fick kaffe och kanelbulle, mmm....

Nu har vi tagit en liten tur pa stan och ska hem och vila innan det ar dags for mat igen - har far man vanor med sen middag, undrar hur det gar med det sedan? Vet ialla fall att jag ska ha thai-food idag, den ar oslagbart bast for min mage!

Fastan jag ser fram emot att traffa er alla snart igen, sa skulle jag/vi onska att fa vara kvar ett tag till! Det ar verkligen paradiset har och manniskorna ar sa vaenliga. Har trillar axlarna ner minsann.

Kramar

Kommentarer

Anonym sa…
Låter som ni har det ljuvligt...kan inte bli annat än ett strå avundsjuk..jag vill också till värmen.. Men får njuta av vintern här hemma istället, kallt och behagligt..hmm...!?

Ska bli trevligt att få hem er också, men lika roligt varje dag att surfa hit till bloggen och kika om ni har skrivit nåt nytt...blir ju om inte annat väldigt nyfiken på Thiland...

Puss och Kram Anna

P.S..Mamma! Du kommer väl ihåg att hälsa till Pappa ibland också...jag antar att det är du som skriver här för det mesta.. =)
Anonym sa…
ja jisses..
Det är sanslöst vackert här hemma.. På nollan och nysnö som ligger tung på grenarna... men det låter underbart med vågskvalp och plusgrader, även om det - faktiskt - låter för varmt för mig. Jag avskyr att svettas ju! Men man kanske vänjer sig? *hoppfull*
Kan ni inte förlänga eran vistelse då??? Det är väl inte hela världen?
Brittis sa…
Jodå, varför inte förlänga vistelsen.!?

Idag var vi på julmarknad i Leksand. Kallt!! Gråmulet, 5 -grader och snöflingor i luften.
I morgon ska vi adventspynta (det är faktiskt fortfarande lördag även om klockan slår om snart.) Lite väl sent men det får duga ändå.

Det ska bli trevligt att få hem er och se hur bruna ni blivit.
Kram till er båda.

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!