Kata Noi

Idag kom vi ivag till Kata Noi for bad - det var en underbar strand och vi fick stolar langst framme vid vattnet. Gul flagg sa man fick vara lite varsam. Dyningarna var rejala och det var skoj att kasta sig mot stranden. Vattnet ar ju hiskeligt salt, men det behover jag ju. Tyvarr har vi solat lite for mycket - bara lite - men maste ju vara forsiktig i alla fall.
Tack och lov sa har vi fatt igang AC pa rummet antligen! Vi trodde ju att det fungerade, men illa, men efter ytterligare en jobbig natt med svett SVETT SVETT, sa klagade vi i receptionen och nu tror jag att vi tom maste anvanda filten!
Sangdax igen, klockan ar snart 23.30.
Sag att Leksand vann i gar och att det varit snokaos i Dalarna! Det narmaste sno jag kommit har ar isen i kylboxen for olen!
Kramar

Kommentarer

Anonym sa…
*suck' Här var man glad över dubbdäcken idag,,, du får väl vara glad över simringen bland dina vågor???
*ta det lite lugnt vid gul flagg.. en kompis höll på att drunkna av undervattensströmmar...'
Sköt om er nu.. och tänk på att det bara ska skilja 5 grader mellan ute och innetemperaturen vid AC.. annars blir man förkyld. Och ni vill väl ha bättre resminnen med er från Thailand eller?...

Gunilla
Anonym sa…
Hockeyresultaten:

Senaste matcher, Leksand: Uppsala (b) 4-2, Västerås (b) 4-1, Almtuna (b), 2-0. Sundsvall: Boden (h) 6-0, Björklöven (b) 3-2, Skellefteå (h) 1-2.

Ikväll möter dom Sundsvall hemma!

Här är vädret fint, VINTERVÄDER!! Minus 8 grader och mycket snö....akta er för flaggen som sagt, det är inte bra att leka för mycket i vågorna...

Kram Anna
Jag sa…
Har inte Leksand vunnit en enda match!??? Jo, alla, va?

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!