Loi Krathong

I dag har fullmanen visat att regnperioden ar over och det har vederborligen firats med avstangd Bangla road som har varit full med extra stand, en stor scen dar alla mojliga har korats till segrare; snyggaste barflickan, sotaste ungen (flicka forstas), basta playback-en osv. I tva dagar har de hallit pa. Sen var det stor varmballonguppstigning - mangder med ballonger/strutar under vilka en brinnande kokosnotsstamskiva? ordnade varmluften - valdigt tjusigt! Kandes som stjarnornas krig nar alla dessa ljuspunkter ordnade till en ny stjarnhimmel! Alla dessa fantastiska, mycket konstfulla bananbatar som sattes ut i havet med ljus och rokelse i, hade tyvarr inte kraft att mer an gloda. Men alla roade sig kungligt, bade barn och vuxna. Har aldrig sett sa manga thailandare i farten, tror att alla 64 miljonerna var pa stranden idag!

Pa formiddagen idag akte vi till Lamsingh beach, strax soder om Surin beach, en underbar plats som lag langt ner fran vagen med evighetsvagor och solen grillade oss rejalt, har tyvarr borjat flagna pyttelite pa laren som jag inte smorde ordentligt forsta dagen.

Igar nar vi akte hem fran Kata Noi sag vi en hotellbrand i Karon, hur allvarlig den var vet jag inte, men det var nog inte sa farligt. Men det rokte ordentligt och vi fick inte ta vagen forbi med var tuk-tuk, utan den fick aka genom Karon istallet. Undrar om det blir nagra tillbud nu, nar det ar sa mycket eld i farten.

Rolf vantar, vi ska hem och ta whisky for magen.... men jag ar fortfarande overtygad om att staderskorna tullar nar de baddar!

Marit, Marit, forlat! Ett JATTEGRATTIS till Ludde pa hans tvamanadersdag, jag kollade pa odinlab, han har verkligen vuxit! Langtar att fa se honom igen. Och vi har inte hittat nagon videokamera, finns bara Sony verkar det som.

Kramar

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!