Phuket

Dagens resa till Phuket skulle lika garna kunna varit ogjord! Meningen var att vi skulle aka buss dit, men blev forstas haffade av en taxi. Gullegull... Det skulle bli sa billigt och bra, och enligt hans utsago skulle man bara bli lurad i Phuket, sa OK da, till det facila priset av 300 bath skulle han kora oss till stan, visa oss nagra stallen och sen fara hem med oss. Men han borjade prata om att vi skulle folja till olika stallen (dar han fick provision), juvelerare, butterflies mm mm. Vi var ju inte intresserade, da ville han ha lite extra till sin fru och barnen.... I alla fall foljde vi honom till GEMS factory (samma stalle som vi var till forra gangen) men vi gjorde inga inkop trots en massa tjat fran honom. Phu! Nej, han fick frakta oss hem till hotellet och poolen for ett eftermiddagsdopp. Han lanade 20 bath av mig till ett blomsterband och ville dessutom ha dricks. Irriterande! Sen fick jag daligt samvete, och angrade att vi inte akte buss istallet! Det hade varit mycket roligare.
Harligt nu nar AC'n fungerar! Men vi ska nog hoja temperaturen litegrann, det sticker i halsen ibland. I och for sig behover vi tydligen trana oss med lagre temperaturer sa att det inte blir en chock nar vi kommer hem! -8 och sno, fy sjutton.
Det ar sa skont att inte behova bry sig om hur man ser ut, gar i samma klader dag ut och dag in (nja, jag ljuger lite, byter trosor i alla fall) men duschen gar ju for hogtryck sa det ar inte SA snuskigt!
Ska hem och se om Rolf har sparat en liten whisky till mig, sen ar det slut i flaskan och vi maste borja med thailandsk rodsprit - brrrr. Men vi har klarat vara magar helt, om det beror pa den dagliga medicinen eller pa den vi drack innan vi akte, mot turistdiarre. For vi ater allt vi ser harnere, gronsaker, frukt, kott, fagel....
Kramar - och grattis Marit Elisabet


Kommentarer

Anonym sa…
Anna här igen - Leksand fick stryk med 5-3 mot Sundsvall så nu kan ni stanna ett tag till... Men tycker ni ska komma hem jag.. =) behöver lite support i husköpet...hihi...vi ska lägga handpenning och skriva papper till veckan.

Nu ska vi ut i kylan...Brrr..-7 grader idag också...så njut lite av värmen åt mig med!

Kram Anna

P.s P-O och Emil hälsar så mycket!

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!