Tisdag

Idag hade vi planerat att aka till Kata Noi igen, men konstaterade snabbt att vi inte hade cash nog for att klara av det i ett svep. Da fick det bli poolen igen, inte alls dumt, bara det att det kostade oss en hel massa pengar. Skraddaren har namligen office dar och da blev det lite forstas. Ni far val se! Jag graddade pa ganska bra, men solskyddsfaktor 15 ar effektiv sa det bruna drojer. A andra sidan sa far jag ju inga brannskador heller. Men vi hoppas pa Kata Noi imorgon.

Efter bankomatbesok sa blev det affarer igen. Gissa vad! Vaskor forstas! Och lite till smasaker. Sen Karlssons Steak-house (svensk agare) for tigerrakor med klyftpotatis, Rolf at rokt lax med potatis och dillsas. Mmm.., gott! Vi har tom atit aggmacka med kaviar idag, det gjorde gott med saltet.

Britt-Marie, du sager att tuk-tuk kostade 40 bath men det tror jag inte racker idag, for att aka upp till Sylvias betalade vi 100 bath nar det var ljust. Till Kata Noi 300 bath.

Nu ar vi i 'nerforsbacken' sa att saga - hemresan narmar sig, och jag ser inte alls fram emot att lamna solen och varmen, speciellt inte nar ni sager att det ar sa vintrigt hemma! Men vi maste hem och ta upp baten. Det later sent tycker ni val, formodligen har val Siljan frusit till redan, men den ligger i alla fall pa stranden men med motorn pa.

Ar det nagon som kan saga vad Motorolas telefon V303 ar for nagot, och vad man ska betala for den? Man kan fotografera, men duger ett vanligt abonnemang eller maste man ha nat annat?
Please, tell me!

Annars ar Patong sig likt aven om de forbereder en fest nu till fredag-lordag, formodligen for att Rolf fyller ar! Det ar festival Lai Katong (ungefar sa heter det) da man satter ut blommor? ljus? pa vattnet och branner av fyrverkerier. Det ska vi forstas overvara och forsoka fota lite.
Nu kom Rolf och vi ska ga hem och ta en whisky, bra for magen forstar ni val! Nu berattar han att han precis har druckit bade kaffe och whisky pa baren intill - 150 bath (27 kr), sa han blir nog utan.

Ha det gott, sjalv rapar jag vitlok for det var aioli till tigerrakorna.


Kommentarer

Anonym sa…
kollade lite på motorola v303:
http://www.pricerunner.co.uk/phones/mobile-phones/217088/details
samt
http://www.expansys.se/product.asp?code=V303ASIAN

Tror det är en sisådär-telefon...vad som behövs? *S* kolla själv om du förstår nåt!
Anonym sa…
Hej på Er... här är det vintrigt men bra...lagom kallt och så...fast avundsjuk på er sommarvärme och solbränna förstås..En jobbarkompis till mig åkte ner igår - ni kanske ses... ;) Längtar efter er så nu får ni faktiskt ta och komma hem, skriver på och lägger handpenning på torsdag för huset...*nervis*

Allt är bara bra med Marit också, ser att hon inte skrivit en enda gång... Ludde mår också prima, blir stor och stark...

Här hälsar P-O så mycket och jag förstås..Kram Anna
Anonym sa…
Hej!
Hoppas ni har haft en bra semester.
Jag har tittat pa en motorola v303.
Den finns inte att kopa i Sverige.
Sa jag tycker inte det ar ett sakert
kop,tank pa eventuella rep och garantier.
Halsn
Christer
Anonym sa…
Hej igen!
Loy Krathong 26 nov
Full moon night.
Det är väl det ni skall uppleva
innan ni packar alla era väskor
för hemresa.
Hälsn
Christer
Gunilla sa…
Tänkte bara visa vad ni har som väntar i Sverige..*L*
kolla min blogg. din gästbok acceterar inte htmt
http://www.nalen.net/blogg/1124.sunset.jpg

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!