Vaxlande vader!

Formiddagen agnade vi at bad vid Patong beach. Som vanligt ljuvligt i vattnet men vid 2-tiden hade vi fatt nog och tog oss hem till hotellet for lunch - tunasallad och spring rolls, mmm..
Vi fortsatte vid poolen i solstolar, men vi ar fortfarande forsiktiga med direkt sol, vill inte ha nagra solbrannor! Nar vi fatt nog dar sa skulle vi uppleva gamla minnen, sa vi tog en tuk-tuk upp till Soi Na Nai och Hideaway som var det enda vi kunde komma ihag - allt var sa forandrat, tycker jag!
Efter en kort promenad hittade vi Sylvias Happy House som numera heter Nanai Happy House. Vi var aldrig anda in pa garden men det verkade likt sig just dar. Var frukost'restaurang' (garage) fanns kvar likadant annu. Men det gick inte att ga genom marknaden for att komma till stan utan vi fick ga den langa vagen runt, men det var en behaglig promenad. Rolf blev jattelycklig, han hittade ett stand med kaffe och vinerbrod, jag fick en brownie som var alltfor sot, men det forstorde aptiten for resten av kvallen sa var middag idag bestod av en majskolv. Just nu vraker regnet ner, vi har suttit inne pa en bar for att forsoka vanta ut det, men det ar ganska omojligt, sa vi gick hit till 'apparaten' for att kommunicera med vastvarlden! Maste lasa tidningar ocksa, hit kommer bara gamla nyheter. Och Aftonbladet ar jattedyrt, 30 kr!!!
Kramar


Kommentarer

Gunilla sa…
Nyheter? Mikael - brottarn, har tagit självmord- depression..
Sen är det korruption och svågerpolitik i olika stiftelser.. men det är ju inget nytt.
Stanna ni lugnt kvar i Thailand.. Sverige är sig likt- bara vitt och kallt...
Gunilla sa…
vill bara säga.. NÄR ska du skriva nåt i min blog då?? SKATA!*S*

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!