Ibland är det nyttigt med en spark i baken

Tack Gunilla! Jag behövde nog en liten kick därbak för att skriva lite själv också, även om det är ganska ointressant det jag skriver om.
Vill i alla fall berätta att vi kom hem från Thailand inte fullt en månad före tsunamin. Det kändes skönt förstås att vara hemma i Sverige när vi slog på TV på annandagen, men det är ofattbart att paradiset blev ett inferno på bara minuter! Och det på platser som vi besökt, ätit, badat...
Vårt hotell låg ju ca 5-800 m från stranden och chansen att personalen där hade haft turen på sin sida fanns ju. Därför mailade jag till 'vår skräddare' och skickade en bild som togs på oss (skräddarna och vi) tillsammans på Rolfs födelsedag. Hör och häpna, jag fick svar, inte på en gång då de hade problem med el och naturligtvis var ju det mesta kaos, men de hade blivit skonade. Vi har brevväxlat - heter det mailväxlat? - lite grann och han berättade att det var dåligt med jobb där då turisterna inte längre fanns där.
Nu var det ett tag sedan vi hördes av, men jag kanske ska ha ytterligare en spark därbak för att få till ett nytt mail till honom.

Jag läser era, mina systrars bloggar och imponeras av den vältalighet som ni visar prov på. Och roligt är det dessutom!

Själv har jag övergivit Skaldeman-dieten och övergått till GiViktkoll på Xpressens site. Det har resulterat i nästan -3 kg på en vecka. Dr Phil och Skaldeman fick mig att tappa ca 8 kg, vilket jag har gått upp igen - shit!
Men nu är det nya tag som gäller. Det innebär att väckarklockan ringer 05.45 - varje morgon- och då är det bara att hoppa upp ur sängen, klä sig och gå 40-minuterspromenaden. Till och med att jag har fått med guben, fastän det var protester de första gångerna.
Det tar åtta veckor att skapa en ny vana, nu har jag 'gjort det' i snart fem veckor, bara tre kvar alltså och sen vill jag aldrig mer låta bli att gå! Bra va?

Nu väntar sängen, måste ju sova tidigt för att orka upp i morgon
Godnatt!

Kommentarer

Bror sa…
Hejdu,
Det är visst kul att se vad som sker hos dig. Jag visste exempelvis inte att du lever efter Dr Phil.
Sen visste jag inte heller att Gunilla sparkat dig.
Inger sa…
jodå, hon kickade till mig, dels för att jag inte 'gör nåt' och även för att jag inte stängt för spam, vilket jag gjort nu.
Lever efter dr Phil, nja och nej, men han försöker få mig att äta mindre portioner - han fick mig att minnas att det finns mat i skåpet om jag blir hungrig, måste inte alltid äta så jag 'klarar mig' (en vecka eller så)
Gunilla sa…
Hej och välkommen ut i cyber igen!
Självklart vill jag läsa om dig och ert! Så ofta som vi ses, alla syskonen, är det tur att offentliga dagböcker finns!
NU ska jag stryka dig medhårs istället för att sparka! *lovar*

*kram*
Brittis sa…
Hur stänger man för spam?

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid