Dagen efter..

phu, det är ganska jobbigt att vara jag ibland!
Gårdagen började med golftävling, partävling för äkta makar/sambos, och R och jag ställde upp förstås. Ingen av oss klarar av den mentala biten, vi vill bara VINNA!!! Det gör ju att det oftast går mer eller mindre dåligt, även så i går. Men vi hade i alla fall tur med vädret och en av killarna i bollen slog en ölboll - kom inte förbi damutslagsplatsen - och bör då bjuda på en omgång öl. Själv drack jag bara vatten. Då....

På kvällen var vi hembjudna till goda vänner som serverade god mat, gott vin och trevlig samvaro. Allt var OK ända tills vi skulle åka (cykla) hem, då uppdagades att mitt ena ben måste ha fått lite mycket vått. R förbjöd mig i alla fall att cykla! Så det blev till att leda åkdonet hem men det gick ju vägen i alla fall.
Jag hade nog glömt att min kosthållning de senaste veckorna inte innehållit många kolhydrater vilket gjorde att jag inte tålde alkohol så vidare värst bra. Men nu är min 'hang over' over och jag är bara trött, fick ju inte sova i morse heller då jag skulle jobba från kl 9. Måste tillägga att Rolf körde mig till jobbet, tack och lov.
Kommentarer

Anna sa…
Men mamma! Du vet väl att man inte ska blanda....*skrattar*
Gunilla sa…
*gapskrattar* Det är kolhydratbristens fel, Anna! Jag har också sjungit tvåstämt på ett par glas vin! (Det lät f ö för jäkligt!)

Hehe.. gillar att höra att storasyster inte ens fixar cykeln.. Det ska hon få äta upp..
Brittis sa…
Så kan det gå. Tur att R hade lite vett i skallen.*S*. men ni tycks haft en mycket lyckad dag. Grattis!
Anna sa…
Tro mig, jag har också upplevt medaljens baksida allt för många gånger..och här är det fler som lyckats med tvåstämt, gissa om han som spelade "vad det nu var" hade svårt att hänga med...slutade med att min mor fick tala om för mig att jag sjöng LITE illa...*skrattar* för jag tyckte nog det var rätt vackert eftersom jag aldrig behagade sluta...
Bror sa…
"Kosthållning" jo jävlar...

Populära inlägg i den här bloggen

Töväderssöndag

Tuvsippa