Sol och semester

idag igen! Härligt
Spelade golf i går kväll och bidrog därmed till familjens ekonomi med femtio kronor (ska sanningen fram så betalade jag faktiskt sexton så nettot blev ju bara trettiofyra)
Men det var alldeles för varmt! Man ska bara sitta i skuggan och slappa, det är finemang.
Besökte jobbet i morse, måste uppdatera programmet vi jobbar i, och därinne var det VARMT! Måste se till att vi får en AC av något slag, men det finns en uppsjö och det är ju inte billigt.
Igår - min första semesterdag - så tvättade jag fönster, inte alla men de mot solnedgången iaf.
Sen var vi på hästjakt, ville ha några fina bilder för Flickr, men som BM så sant skrev i sin blog så kom vi vilse. Får väl testa en annan gång, men då ska jag tala om för Rolf vart jag är på väg, hem eller bort, så han vet hur han ska guida oss.
I eftermiddag ska jag till Gärdsjö på kortspel, då gäller sova-över och hur ska det då gå med min kosthållning? Hjälp!!!! Men gott är det säkert, och roligt!
Nu ska jag göra en redig lunch, så att kvällens övningar kan vara som mellanmål eller nåt..


Kommentarer

Bror sa…
Jag läser dina bloggs och jag kan bara säga att jag är avundsjuk på dina dagar! Det är lite "katten Gustav" över det hela...
Brittis sa…
Ja, du roar dig kungligt.
Gunilla sa…
hehe. kul du gick vilse! Det har jag också gjort EN gång.. fel, två ggr.. Faktiskt en rätt jobbig känsla om man är själv..
Gunilla sa…
GPS i mobilen, kanske?
Bror sa…
...eller varför inte hålla sig hemma?

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid