Var lugna

idag har jag haft en skön dag, sov ända till 8.30 då vi klädde oss för en morgonrunda. Det blev lite långt den här gången, men det var så vackert ute så det gjorde inget. Sen hem i duschen. För Rolf blev det förstås sjön, men han säger att man måste hålla sig på ytan, det är kallt 'där nere' och ändå är det ju så grunt här utanför.
Vi hade kommit överens om att åka och handla lite plantor för att göra våra krukor fina. Sagt och gjort, det blev en laddning som jag roade mig med att plantera. Det blev riktigt fint men jag måste nog handla lite mera.... Jag har många många krukor.
Sen var det dags för snabblunch (för lite förstås, det enda det blir mycket av är fett) och efter det åkte vi till Leksand för att lyssna till nya regeringen i Leksands IF. Lät intressant och genomtänkt.
Vi hade bråttom hem för det är så underbart här! Satt och slappade på altanen, det nyskurade och nyoljade golvet är en fröjd att gå på, bara irriterande med allt pollen som gör det gult. Kollade in Sveriges första match i VM, blä...
----------
Veckan som kommer har jag ledigt! Ska bli härligt. Jag har planer på att tvätta fönster (helt nödvändigt) sen ska jag gräva fram mina perenner under den decimetertjocka hästskiten i landet. Ser att de vill titta upp litegrann, så det är väl bäst att hjälpa dem på traven. Men det kan väl vara lagom arbete när det blir lite skugga i woodlandet.

Nu ser ni att även jag kan slappa..........


Kommentarer

Anna sa…
Härligt för dig att ha en ledig vecka...NJUT!
Gunilla sa…
Du väljer rätt vecka också.. Det ska ju bli tio dagars kanonväder! Grattis!
Själv ska jag jobba (så lite som möjligt)
Brittis sa…
Härligt med ledighet. Jag tror, att du verkligen behöver det. Vi kanske kan träffas någon dag.

Populära inlägg i den här bloggen

Töväderssöndag

Tuvsippa