hemma igen

nu har vi lyckligen anlänt från Sthlm och har med oss Ludvig. Han är nöjd att vara här med offa och momo, men så klart så saknar han sina föräldrar lite! Just nu sover han i alla fall.
Marit och Maja har fått ett eget rum där också Anders får bo. De kämpar för att få henne att äta själv, helst ammas då förstås, få se hur det går. Läkaren har sagt att det verkade så bra alltihop att det kanske blir hemfärd redan på tisdag. Jag ser med spänning fram emot att få se det lilla livet när de kommer upp. Storlek 50 på kläder var iaf stort på henne och tänk att Elias var ett kg lättare och 4 cm kortare - han var ju nästan ingenting då. Ofattbart liten alltså.

Kul Christina att också du kom med på Bekvämlighetshörnan. Väntar bara på mor din nu, och Anna, men hon är i Hälsinglands urskogar (hihi) och återkommer väl inte förrän på söndag kväll.

Håkan, kör försiktigt! Det är mycket trafik på vägarna. Ha det så kul - det blir väl Liseberg kan jag tänka? Själv ska vi passa barnbarnet, bada i poolen och njuta lite allmänt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!