Ännu en härlig dag

verkar det bli. Det är ganska tidigt - borde ha sovit ett par timmar till då vi var på galej i går kväll - men vaknade av att det var varmt i sovrummet och sen var det som förgjort att kunna somna om. Nå, då får det bli några timmar framför datorn istället!
Ser genom fönstret att isen minskar dag från dag. Den traditionella långfredagspimplingen kan vi nog glömma, men det ska bli utedag i alla fall även om väderspågubbarna pratar om sämre väder. Så glöm inte varma och tåliga kläder!!! Det är utegrillat som gäller och isen på viken håller fortfarande för småknattarna. Varning! - Äckligt! R påstår att det ligger ett gäddlik därute - blää! Men det kanske måsarna har kalasat färdigt på tills dess.
Nu har R vaknat, vi har ätit frukost och han har gått för att hämta bilen som blev kvar på klubben igår. Själv ska jag ta kameran med mig och gå ut för att leta lite vårtecken.
ha det gott så länge

Kommentarer

Anonym sa…
Hoppas du hittade några bra motiv.
Anonym sa…
Nu är det äntligen dan före dan före... fiskaredan! ;o) Ser fram emot att äntligen ses! Förhoppningsvis kan man samla lite positiv energi och skingra jobbtankarna lite... Jag har ju drygt en vecka på mig! =SEMESTER! :o)kramis

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!