På seightsing med brorsan

Ja som ni säkert läst i mammas blogg, så är ju Roger och barnen här och hälsar på. Ungarna sover bra i husvagn och Roger huserar inne på Sannas rum. Dom kom i onsdags och det ganska sent på kvällen. Borsan har köpt en ny telefon (en sån MÅSTE jag ha) som talar om för honom hur han ska åka. Så när han skulle hem till mej så lurade telefonen ut honom i skogen. Men så hade han oxå bett den KORTASTE vägen. Inte den snabbaste.

Nåja, fram kom dom och vi åt middag. Sen satt jag o brorsan o snackade till kl var ca 5 på morgonen. Så LITE trötta var vi dan efter.

När han (Roger alltså) vaknat så åkte vi upp till Malung. Det är ju dansbandsveckan där nu. Och Carolina hade tagit dit Sluggo (massagefotöljen) och Roger fick prova den. Han gillade den starkt.

När vi kom hem så tjatade ungarna om att dom oxå ville åka till Malung, fast på kvällen. T om Alex skulle få följa. Efter lite tjat så gav vi med oss. Dom fick åka. Gabbie (en kompis till Sanna) skulle oxå följa med. Så det blidde 2 bilar upp dit. Efter att vi släppt av barnen så åkte jag o Roger hem igen. Vi hade gjort upp om att komma o hämta dom kl 12.

Men som ni alla vet så dricker jag ju inte kaffe längre men det gör Roger, så jag har pratat med granne och hon fixar kaffet. Så när vi ätit igår så gick vi in till henne. Medans vi satt där o väntade på att kaffet skulle bli klrat så ringde mobilen. Det var en kille (karl) uppe i Malung som ringde.

Hej jag heter mats sa han. Du har en dotter som heter Sanna va? Ja sa jag. Hon har snubblat och skurit sej i handen ganska illa och det behöver sys.
Det var bara att kasta sej i bilen igen och åka tillbaka till Malung.
Men hur göra med alla barnen??? Jo Gabbies mamma fick köra hem killarna och Gabbie (Pernilla skulle absolut följa med till Mora). Så medans dom åkte hem så fortsatten vi till Mora. Tilbringade således ca 2 timar på akuten och sen blev såret rengjort och tejpades ihop. Sanna VÄGRADE att ta en bedövningsspruta så dom kunde sy.

Så vi komhem vid halv 3 i natt så lite möra är vi idag oxå.

Men Roger har ju fått sett en hel del iaf *ler*.
Vi har åkt förbi både Gundes hus och huset där Björn Skifs vuxit upp. Så nu har han kort på det.

Ha det bra

Kommentarer

Anonym sa…
Men kära nån,då!
Här måste ett telefonsamtal till.

Populära inlägg i den här bloggen

Töväderssöndag

Tuvsippa