Ajajaj, det syns!

idag blev jag stucken i armen - provtagning hos vårdcentralen för koll av zinkvärden. Magnesiumprov är taget redan. Allt för att se om jag har nån brist för jag är ju gärna utsatt för sendrag även om det nu är ganska längesen som jag hade så svåra kramper. Men so what? Man tackar och tar emot.

Det var i morse 8.40 jag skulle vara där och jag fanns på plats 8.41, sen fick jag vänta i säkert en halvtimme innan jag fick komma in och då! Klart på 0-tid! Därefter var det dags för jobbet en stund. Det är synd att kalla det jobb! Först fikar vi säkert en timme och sen pratar vi. Kl 12 är det dags för Monica att gå hem. Bra, tänkte jag, då kan jag få lite gjort. Men då kom Mats och det blev mera prat. Inte mycket gjort, trots att jag inte åkte hem förrän till tre. Jo, jag fick till att arbetsgivaravgifter och löner stämmer med det som jag inrapporterat till SKM under året. Det får man vara glad för. Men det är ganska mycket jobb nu i januari - först moms och AG, sen inrapportering till Fora, uträkning av skatt på pensionskostnader och slutligen skall bokföringen vara klar för revisorerna att granska. Då ska jag ha kollat alla mystiska konton och belopp och ha klart för mig hur jag har gjort! Inte så enkelt alla gånger, minnet är nämligen bra (tveksamt!) och mycket kort! Så det blir till att göra om kontrollerna, ibland både två och tre gånger! smiley Skämmigt!!!!!!!

När jag kom hem så hade R haft det trist förstås, begripligt då himlen är grå och han har varit hemma ensam i princip hela dan. Inte för att jag tror att han skulle tycka det vore roligare om jag också var hemma... Han ville att vi skulle göra nåt kul så det blev en tur till Claes Ohlsons, vi behövde en halogenlampa till golvlampan. Så fick jag köpa färg till skrivaren också. Ibland undrar jag om det inte vore billigare att köpa ny skrivare varje gång, åtminstone om man skulle köpa originalfärg. Den går på drygt 600 och pirat på drygt 200. Svart är väl ok att köpa då och då för den använder jag ju, men färgen den torkar ihop bara. Ska nog försöka lösa upp den med rengöringsvätska, tror att jag har en flaska någonstans.

Middagen idag bestod av smörstekt spenat med en gräddskvätt i (fett o gott!) och till det smör-vin-grädd-kokt lax. R tog potatis till men jag åt såsen som soppa. Mums!

Kommentarer

Anonym sa…
Då gick vi nästan om varandra. Jag var där kl 9.25.
Ny omgång mediciner. Fick faktiskt en trunk att bära hem dom i. Ska räcka i 6 månader.
Anonym sa…
Varifrån får du dina smailies? Jag har letat efter dom i Blogger

Populära inlägg i den här bloggen

Töväderssöndag

Tuvsippa