Malmö - Leksand

Sitter skönt tillbakalutad framför tv'n och kollar in matchen mot Malmö. Har ätit avocado med räksallad, stekt lax och några squash-skivor. Lite majonnäs toppade rätten och en halv tomat för färgen. Vad drack vi då? Jo, vatten förstås och några glas vin. Shit - Malmö gjorde kvitteringsmål. Shit, shit shit. Roman Vopat väger 100 kg! Undrar om han inte måste börja med LCHF han också? och nu en Lsd-utvisning igen! Sa jag skönt? Inte lugnt iaf.
Det är inte lätt att vara hockey-supporter. Men ett ganska trevligt sätt att fördriva vintern.

Paus

Kära lillasyster, stort grattis till dig idag, du har ju namnsdag.

Vi har fått lite snö idag, med betoning på 'lite'. Det blev vitt på marken och halt!

Den som inte sett vår nya möblering; vi har tv'n på väggen numera och dessutom har vi fått den nya viasat-dosan där vi kan spela in samtidigt som vi tittar på en annan kanal. Bra, men det gick åt mycket svära innan vi fått ansluta ytterligare en kabel - hålen är för små - till parabolen.
Huset ser numera ut som en schweizerost.... Och jag spelar in och spelar in, får väl titta när jag blir pensionär om ett antal år.
Jag gillar iaf att ha tv'n så här och bildformatet har vi lyckats få till riktigt skapligt.

Storasyster har problem med bettet har jag sett. Ska leta på tandläkarräkningen sen vi var där sist, då gjorde ju R ett besök där för lagning. Såg riktigt skoj ut, han blev övertäckt av en grön duk med hål för munnen bara... jag var med som åskådare.

Har jag sagt att vi har det bra? Så är det i alla fall

Kram

Kommentarer

Anonym sa…
Jasså ni fick så lite snö. Jag kan skicka upp lite om ni vill. Vi fick då över 1 dm här i Ble. Fyyy 17!!!

Populära inlägg i den här bloggen

Töväderssöndag

Tuvsippa