Ny fåtöljrunda

blev det idag. Östbergs möbler i Borlänge hittade vi till efter en del irrande. Där fanns det gott om annorlunda möbler och snurrstolar i skinn från 18000 till 3000. Undrar varför skillnaden är så stor? Kan ju se att finishen är lite extra på de dyrare stolarna, men sittkomforten är det inget större fel på, skinn är väl skinn? och utseendemässigt är samtliga OK. Då måste det vara innandömet! Dålig skumgummi kanske som är utnött bara efter nåt år, men då kan man ju köpa nya för det är ju inte ens halva priset. Eller är det som med kylskåp mm att man får betala massor för märket? Ju mer vi kollar, desto mer tveksam blir jag till allt.

Efter Borlänge åkte vi till BM och fikade efter att vi först inhandlat semlor på Siljan i Leksand. De var kalasgoda (SSS, förlåt mig!). Tyvärr smakade de mer och vi har ytterligare en i kylen....

Lunch idag blev ÖB:s korvkiosk där vi inhandlade hamburgare. Smakade helt OK och middagen bestod av färdiggrillad kyckling, ratatouille och en halv avocado med skagenröra. Åt helv...e med LCHF!!!!!! Så blev det ett glas vin också. (födelsedagspresenten - tack, barn)
Nu spelar Leksand hockey mot Oskarshamn, hoppas det går vägen. Och klockan 20 ska vi se Let's dance och då kolla in hur speedwaymästaren klarar av att svänga på dansgolvet. Intressant.

Kommentarer

Anonym sa…
jaja, nånn gång måste man väl ta nåt! Jag åt min semla för 2008 före nyår!*S* Hoppas jag klarar mig ett år- sen tänker jag faktiskt äta lite mer lössläppt vid större högtider!
Anonym sa…
C åt upp sin semla alldeles själv under Let´s Dance. Jag fick inte ens en tugga. Det var kanske därför jag inte tyckte programmet var så mycket att hänga i julgra´n.

Populära inlägg i den här bloggen

Töväderssöndag

Tuvsippa