Ny layout

idag, den här känns lite vårlik. Men jag ska jobba lite mer med den.
Dagens måltider;
½lunch blev en korv med brö efter 9 hål. Inte alls mycket förberedelser faktiskt. Tog senap och ketchup på oxå.
Efter 18 hål och som tröst efter en dålig golfrunda, fick jag en fisksoppa med buljong, det var potatis och rotfrukter i oxå men det hoppade jag över. Gott iaf.
Sen blev det kväll och ett glas rödvin på altanen, ganska kyligt men soligt och fint. Så småningom stekte jag varsin kycklingfile med philadelphiaspenat, R fick en potatis till.
-------
Åsså lite flärd! Köpte förstärkningsnagellack idag, 129 kr för en liten flaska, men det ska göra underverk enligt hon i butiken. Måla på dag 1 och nytt lager dag 2, ta bort dag 3 och börja om proceduren igen - på 2-3 veckor ska jag ha hela, långa, hårda naglar. Fan trot...
-----------
Igår uppvaktade vi Kurtan som fyllde jämnt, 28 sa han själv men de var nog lite fel. Får mig att minnas tanten (70 år) som sa att hon hade tre åldrar; prästbetyget, som hon såg ut och som hon kände sig, alltså 70, 90 och 20.
Han förärades en vacker trädgårdsbänk i granit, tung som 17, och vi utspisades med smörgåstårta, div frukt, champagne, vin, likör, hallonpajer och kaffe. Som vanligt smaskigt och inte alls GI! Tack Eine och Kurt!

Önskar att det kommer lite sommarvärme snart som får mig att längta ut i trädgården och framför allt åka till handelsträdgården och shoppa lite! Måste ha lite mer perenner...

Kommentarer

Anonym sa…
undrar vad det är för ny layout du pratar om? Jag ser fortfaarande mossan.. vilken fö är jättesnygg!
Anonym sa…
Lite grönt på sidorna, ser du väl! *S*
Anonym sa…
..*S* äh!!!
SÅ DJÄRV HON ÄR.. HON MED HELA SIN FOTOSAMLING!!!Mpste ju finnas nåt mer vårlikt där??
Anonym sa…
Hon ser väl inte våren för all mossa.

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!