eländes elände..

Viasat får fortfarande inte ner nån signal till vår tv, ingen fotboll, inga filmer, ingen bolibompa för vår del alltså. Hur lever man utan dumburk?
Vi kan i alla fall läsa texterna till nån film, har ännu inte kommit på vilken, men det är ju inte särskilt kul när varken ljud eller bild finns.
Idag är dag tre av vår barnvaktsperiod. Ungarna är jättegulliga, men det märks att de längtar. Jag/vi är lite blödiga så vi skämmer bort dom förmodligen, men det får deras föräldrar stå ut med. De är fruktansvärt dåliga på att äta, Maja också, hon som normalt säger ja till allt som kan stoppas i munnen.
Vi har varit till Böle och tittat på hästsläpp i dag, fantastisk sommardag med varenda midsommarblomma - midsommarblomster, smörblomma och hundkäx - i full blom. Jättevackert. Det var många fler än oss som kommit på den unika idén att åka dit, flera hundra bilar och folk med matsäckar, stolar, filtar, ja allt du kan tänka dig, hade samlats där, verkar ha blivit en riktig folkfest. Åtta hingstar som redan till stor del var bekanta med varandra. Inga pangbilder för mig alltså.
Den här pussmunnen är nog den mest aggressiva som jag fångade på bild.

Nästa pussmun är bara go och gla!

Kommentarer

Anonym sa…
Härlig dag!
Anonym sa…
mmm.. föredrar den lilla våta pussmunnen ..även om jag älskar hästar..
Anonym sa…
Fortfarande ingen bild?
//BM
Anonym sa…
vaddå - ingen bild????
Anonym sa…
Har hela syster yster gått i stå???Saknar uppdateringar- gör ni INGET???

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!