När allt återgår till normalläge igen...

Det har det gjort nu, efter fest i dagarna tre. Jag är nog för gammal för sånt - först 15 pers i torsdags, sen midsommaraftonen som f.ö. var ganska lugn. Men midsommardagen är ju enligt traditionen den 'stora' dagen, med majstångsresningar både här och där. Då kom alla barn och barnbarn hit. Vi startade med sillunch för att sedan ta oss till Utby för att se stången åka i vädret. Morfar o jag tog fyrhjulingen med släpet, stoppade i de små barnen bland dynor och filtar och åkte genom skogen. Kul tyckte alla.
Föräldrarna fick ta apostlahästarna, men var framme nästan samtidigt som vi. Målet var Nallebror först. De var stressade förstås, men lilla Emma poserade villigt för kameran. Vi fortsatte snart till majstången, träffade massor av bekanta och fick verkligen 'prata av' oss. Som traditionen bjuder så höll byamannen Loffen talet till sommaren. Och inte heller i år var det någon som hörde vad han sa!

Efteråt gick vi upp till Linda för att fortsätta pratet, de hade lövat i sin lada och ordnat bord och grillar för dem som så ville. Vi tog ekipaget och åkte hem för att köra igång vår egen grill. Mysigt!

Kommentarer

Anonym sa…
Full rulle även hos er, läser jag. Dags för lite vila.
Anonym sa…
Tack för senast! puss puss
Anonym sa…
låter som en äkta midsommar i Dalarna. Har ni ont i håret??
Anonym sa…
Härlig helg! TAck för god mat och husrum... och vin.. ;) /A

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!