Att svära i kyrkan

och göra som vi gjorde igår, känns likadant! Hör här!
Jag åkte till jobbet som vanligt (ja, inte som vanligt de här sista veckorna, jag har ju faktiskt haft några semesterdagar) och tänkte åka hem så snart jag gjort bokföringen klar. Men det hann jag inte, R ringde och sa att han skulle komma ner med båten och se på tävlingarna på klubben. Då vill jag va med, sa jag och snabbt fick jag ta bilen och köra hem. Sagt och gjort, vi tog farkosten och styrde ut på böljan den blå. Gissa vart färden gick?! Jo, till kyrkan och där ankrade vi upp vid kyrkbåtsbryggan, nästan på trappan till kyrkan. Jag tyckte det var hemskt, men R försvarade oss med att vi minsann betalar kyrkoskatten och har så gjort i alla år. Skulle nån klaga så ska vi gå ur kyrkan tycker han.
Allt gick bra frånsett att ett lågtryck drog in från Brittiska öarna och gjorde sjön lite gropig vid hemresan...
Kolla in bilden på Flickr oxå!

Vi åkte hem och grillade på lite fläskfilé som låg och skräpade i skåpet och maten avnjöt vi ute på altanen - sista gången för i sommar kanske? - tillsammans med ett glas vin. En skön kväll blev det

Kommentarer

Anonym sa…
Jadu. Tänk om alla skulle börja ankra upp vid kyrkbryggan!!! De´ du! Nog är det som att svära i kyrkan, allt. *ler*
Anonym sa…
Gött att även bryggan kommer till användning! Nu fattas bara ridande besökare en vanlig högmässa?.. (Men det fattas väl besökare där överhuvudtaget nuför tiden?)
Knyt du fast båten där. Bra grejerna kommer till användning!

Populära inlägg i den här bloggen

Töväderssöndag

Tuvsippa