Fridag

är det kanske idag, åtminstone en stund.
Tänkte gå ut i trädgården och klippa lite, såg nämligen på TV-blomfrissan i går morse. Hon klippte ner växter till hälften ungefär och sen satte hon nya blommande mellan och använde de friserade till stöd. Smart.
Men massor av mina ligger ju! Å andra sidan behöver rabatterna fräschas upp. Och kanske ska jag inköpa nån höstaster och pigga upp med. Vi får se.
Men jag måste till jobbet en stund, ska beställa muggar till v36. Men det ska inte bli länge!!!!
Tisdagskul, årets sista, är det idag. Sen kanske jag kan börja på och handla, mitt kylskåp gapar tomt, förrförra och förrförrförra årets osv kläder slokar på galgarna i min nya tjusiga garderob. Visst är det konstigt med kläder. Jag har lådan ÖVERFULL av jumprar i olika fasoner, men det är bara ett fåtal som jag använder. Tänker att jag ska slänga, men när jag kollar på dem; njae, den kan jag väl ha och den och den. Så blir det kanske bara en ynka som har fått en förhatlig vinfläck som får gå i soporna, men allt under stor vånda.
Om vinfläckar! Det är märkligt, men så fort jag köpt en ny top (jumper - va f-n heter det egentligen, överkroppstäckare...) så dricker jag rödvin och spiller eller steker bacon och det sprutar. Före GI och fettet, så var det alltid tomatsås. Sen är den märkt - inpissad! Nu läste jag nånstans på nätet att man löser upp rödvinsfläckar med vitvin. Måste testa, och om det fungerar så kan jag börja med rött igen. Har nämligen gått över till vin, åtminstone när jag har Solveig Annas vita kläder på mig. Men jag lyckades ju få massor med choklad på klänningen. Tack och lov gick det bort med alla fläckborttagningsmedel jag har, och det är många!

Det var lite utsvävningar, åter till dagens övningar! Kvällen ska tillbringas med goda vänner (tjejerna), god mat, dryck och framför allt kortspel. Så morgondagen blir inte lätt. Då ska hjärncellerna vårdas för att sorteras in på rätt ställe igen. Lika lycklig varje gång det funkar!

Dagen väntar (om jag inte tar en liten stund med bilderna) och solen skiner just nu.
Det visar sig....

Kommentarer

Anonym sa…
Vi ska på trav. Och bli miljonärer!
Anonym sa…
fett tar man bort med diskmedel har jag lärt mig ialla fall.. av egen erfarenhet!!!
Vitt vin är bättre än rött, vad gäller LCHF! Det är dina skyddsänglar som ger dig en liten knuff in på den smala vägen??
Själv har jag blivit nykterist.. såvida jag inte pimplar Margaretas då.. (grapefruktjuice ist för limejuice), men dem dricker jag bara när det är VARMT.. så jag är i praktiken nykterist!!
Anonym sa…
...förutom det faktum att jag känner mig sporrad att planera in en "dricka-margaretas-med-moster" kväll (eftersom det även är min ABSOLUTA FAVORIT! Mums med saltet!) undrar jag om du passar på att utnyttja "GÄSTFÖRRÅDET" nu när du är ute på vift?! Det är bäddat och klart! ;)
Anonym sa…
tack lilla M, det borde jag ha gjort ikväll. Jag blev sjöblöt! Det var vackert när jag åkte hemifrån vid 18 men nu är kl 1 och det spöregnar. Kunde vrida ur mina byxor, glasögonen helt ogenomträngliga pga regnet och mina skor ska vi inte tala om. Tack och lov hade jag regnjacka.

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!