Det doftade nybakat

ja, inte hemma hos mig, men när jag kom till jobbet. Undrar om det är krögaren som bakar? Hur som helst var det en mycket angenäm doft. Nog för att jag hämtade ett paket på posten åte henne men jag ska inte gå in med det och därmed förleda mig att ta en bulle! Neejdu!!!!
Kaffekokare B kommer väl snart och då blir det svart kaffe - utan allting! :-(
Idag ska jag göra en sak som jag inte gillar; prata in på telefonsvararen. Ska nämligen till frissan på em och måste stänga tidigare. Även om det är få som ringer den här tiden på året, så blir han/hon i alla fall förb...d om ingen svarar. Så jag lär väl försöka. Jag vet inte hur man gör men eftersom jag är känd för att trycka på alla knappar så gör jag väl det då, nåt händer iaf.
Ser fram emot att bli friserad, det kostar men jag gillar resultatet och sen behöver jag inte göra just någonting på åtta veckor. Tvätta och borsta förstås och den sista veckan använder jag gärna mousse, men annars - ingenting. Önskar att det fanns nån långsiktig bot för 'vintergatan'. Det är väl bara att släppa fram hela vinterlandskapet men det är för tidigt ännu.
Nästa vecka får vi nog glaspartierna. Ser fram emot det (kom att tänka på antikvariet!).
---
Iaf fixade jag internetförbindelsen igår. Det var ganska enkelt, istället för att köpa en ny router bytte vi elanslutningen, den där lilla svarta lådan med sladden som sitter i eluttaget. Och vips! så funkade det. Och då blev ju mitt hårdvaruhandlande inte så akut längre utan jag kan fortsätta vela; inte bara vilken dator det ska bli utan kamera också. Nikon, Canon, Sony. Och sen vilken siffra det ska stå bakom, där finns det ju oxå en uppsjö. Dessutom är jag i akut behov av en ny skrivare, scanner vill jag också ha. Tror att det är förståndigare att köpa nya skrivaren istället för att köpa färg till min gamla - som ÄTER färg - det blir ju nästan lika dyrt som att köpa den nya.
oops - nu kom det en kund!

Kommentarer

Anonym sa…
har inga speciella kommentarer till din text. Den är ju OK. Men hur får du till ramarna runt bilderna???

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!