Strålande sol idag

fastän klockan bara är 9, igår fick vi vänta till 13 innan sikten blev OK. Borde passa på med att ut och plocka lite mer lingon - stockholmarna har så långt till skogen - och så skulle jag väl lägga lite ny svamp i frysen. Den som redan ligger där är några (läs flera) år gammal, liksom mycket av det som ligger i botten. Ska väl ta en städning/sanering där när vi har verkställt planerna på ett nytt frysskåp och en kyl därute. Frysskåpet för att det kanske är lättare att hålla ordning på innehållet och kylen ska jag ha till vinkyl! Nåja, nån potatis kan väl få stå där också, liksom några konservburkar. I kylen bör allt vara säkert för frost och såna där smådjur med svans. Hoppas jag i alla fall.
-----

Nu till dagens viktigaste händelse -

Ludvig fyller 4 år

Hoppas att han får en minnesvärd dag, både hemma och på dagis. Hans föräldrar har bestämt att han skall firas häruppe under marknadsdagarna. Då kommer de att träffas alla kusinerna (det låter nåt, men de är ialla fall några stycken). Tyvärr jobbar jag då också även om det inte är hela dagarna men jag tänker inte missa tårtan! Så ska jag nog hinna med en sväng på marknaden.
---
nej, nu måste jag göra det jag är här för att göra, nämligen sortera i Intern-pärmarna. Måste försöka fixa ett system så att det är enkelt att hitta alla olika handlingar. Men det är inte så lätt minsann

Kommentarer

Anonym sa…
Undrar om FlyLady landat hos dig också?

Snygg tårta- är det du som bakar??
Anonym sa…
Intern-pärmarna? Är det dina privata filer? Jag trodde du hade stenkoll på dom.
Anonym sa…
pssst.... (jag är på jobbet!)
Anonym sa…
Va! Läser du bloggar på jobbet??
Fy på sej!
Anonym sa…
jo, men jag jobbar ju oxå! Lite, iaf.

Populära inlägg i den här bloggen

Töväderssöndag

Tuvsippa