Barnvaktshelg

Har hamnat i Sollentuna för barnvakteri. Föräldrarna ska till Säffle (!) på bröllop och vi ska ta hand om de små liven. Det ska nog gå bra, åtminstone för oss, värre kanske för barnbarnen? Få se vad vi ska hitta på för att förströ dem. Först ska vi i alla fall ta oss till apoteket för att hämta ut magsjukemedicinen - vi ska ju på semesterresa också om bara två veckor. Till Thailand. Ska bli skönt att få komma till värmen ett tag och det bästa med Thailand är att det inte fordras så mycket packning.
Återkommer.....

Kommentarer

Anonym sa…
Vaccinering, då?
Anonym sa…
vilka sprutor tog ni?

/I
Anonym sa…
Havrix har vi fullt. Har ni? Ersätter gammaglobulin, bl a. 3 sprutor på 3 år, tror jag. Sen är man skyddad för resten av livet.
Japansk encefalit har vi tagit varje gång vi rest. Malaria, men det är väl knappast behov av det i Phuket. Fråga däremot om Denguefeber. Det härjar visst. Men om det finns skydd mot det, vet jag inte.
Anonym sa…
Ring till Falu Lasaretts växel och fråga om nån smittskyddsavdelning finns som ger råd i vaccinationsfrågor.'Annars har UD en sida nånstans med vaccinationsrekommendationer.. säkert bara att googla..
Anonym sa…
VARSÅGOD..
http://vaccination.medicallink.se/vacc_lander/landIntro.cfm?landid=27

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!