Finanskrisen

skapar olustkänslor. Läste om faran med avreglerade banker och liknande finansinstitut - risken för ekonomisk kollaps ökar i takt med avregleringen. Då uppstår ju tanken - hur ska man placera sina tillgångar för att klara detta? Markköp, både skog och odlingsbar mark så att man har mat och värme borde vara det ultimata, eller hur? Tror inte att våra 700 kvm räcker till för att föda en enda person. Varm blir man genom att bära bort alla stenar, för vi är stenrika minsann.
Visst är det märkligt? Jag, som skulle göra så mycket i trädgården i höst, har inte tittat åt en spade, inte gjort ett enda dugg bland blommor och blad. Måste nog skärpa till mig, men tiden är fullspäckad; jobb, hobbys, mat, ishockey, poker och sen har jag börjat titta på tv-serier igen. Igår såg jag Maria Wärn, rätt hyfsad, och sen reprisen på Oskyldigt dömd med han, Gunvald Persbrant. Helt OK den oxå. Skulle vilja spela in dagens avsnitt men vår box funkar väl inte nu heller, så tillvida att den startar inspelningen men kan tydligen inte stoppa och då blir det 'failed'. Det är så trist att ringa till Viasat, där får man bara uppgift om att uppgradera och det är lite krångligt. Vi har ju faktiskt betalat ett par tusen för den där jäkla burken och den har inte fungerat fullt ut sen fotbolls-EM.
Idag är det regn i luften, ser att det ska nog bli dåligt väder även i helgen. Trist för marknaden, själv ska jag ju jobba lite, men såklart, det blir ju alltför lugnt på klubben om det regnar!

Nu är det dags att starta upp jobbets program.... bye, bye!

Kommentarer

Anonym sa…
Jadu, vi är många som tänker på vad finanskrisen för med sig.
Anonym sa…
Ang. dina 700 m2 mark.
SLU har gjort en studie där en person odlade årsbehovet av ALLA typer av vegetabilier. Det visade att man kan klara sig på 800 m2. Det visade sig också att den jobbigaste tiden var skördetiden. När jag läste rapporten hade hon avverkat ett år men studien skulle fortsätta så det finns nog nu mer kunskap att hämta från den.

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!