Gomorron Sverige!

I och for sig ar det ju natt hos er fortfarande, men vi har precis avslutat frukosten. Idag skiner solen, men det kommer att regna sa smaningom sags det.
Gardagen tillbringade vi i Paradise Beach, jatteharligt! Kl 15 hamtade bilen oss och det var precis ratt tid - da kom regnet och det ar ju inte precis duggregn. Nej det vraker ner, men ar anda varmt och skont. Vi kopte antligen regnca..(?)rockar och darfor ar det val soligt nu. Synd att vi inte gjort det forr.
Menyn for var del ar frukost scrambled eggs, lunch sallad av nat slag och middagen ar 'valfri sas' med chicken, pork, beef eller seafood! Gottgottigottgott.
Igar kvall kollade vi in Lady Boy competition - jisses, sa snygga de ar, killarna! Man tror inte att det ar sant, och det finns massor av dom! Tavlingen ar en del av arrangemangen i Loi Kratong Festival, i kvall ar kvallen da alla lysande 'ballonger' skickas ivag over havet liksom alla blom/bananbatar som kommer att lysa upp viken. Det ska vi se! Nu ska R och jag ga pa shopping och sen blir det under en palm pa beachen. De andra ska till Karon och Kata.
Ha det gott! Det har vi!

Kommentarer

Anonym sa…
Glöm inte kameran, syrran! Det låter som de mest fantastiska kort väntar på att bli tagna!!
Anonym sa…
Instämmer!
Anonym sa…
Låter som ni har det jätteskönt! Längtar lite efter er förstås... Kram A
Anonym sa…
Här i Haag är det mörkt, kallt blåsigt och regnigt - men jag är inte alls avundsjuk... (jo!) Puss puss

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!