Nedräkningen har börjat

nu är det 28 dagar kvar till jul. Själv känner jag inte mycket till julstämning men det kanske ändrar sig nu till helgen, då är det ju första advent och det ska lysa lite ljus i fönstret osv. Vi får se om det blir nåt.
Idag var jag uppe tidigt, städade lite på höga plana ytor i badrummet. Det behövdes och jag blev iaf svettig. Måste ta lite i taget.... men inte är det roligt heller!

Kommentarer

Anonym sa…
Hej! Kommer ni förbi oss på lördag? Tänkte ha lite adventsmys med barnen och vill gärna att ni är med. Någon måste ju smälta sockret! :) (Farmor kommer nog också.)
När är julskyltningen på söndag - vi tänkte försöka hinna gå en sväng innan vi åker tillbaka. Ska du ha något "fotogrejs" då? Läste något om det i ett tidigare inlägg.
KRAMIS - har ni satt på värmen idag?!
Anonym sa…
pst.. Flyger du??
Anonym sa…
G: jag försöker!

M: ja tack, men vi ska äta julbord först, styrmöte 15 (el 16) och julmat 17. Tar väl ett par timmar kan jag tro.
Vad gäller julskyltningen så borde faktiskt Leksand få ett besök, de har häftig julskyltning både lördag o söndag - stort program. Rvk har väl mycket måttligt. Och vad gäller fotoklubben så är det på Lucia, men barnbilderna hänger på Hemköp även den här helgen.
Värmen är igång, men idag har vi nästan 6 plusgrader ute!
Anonym sa…
Jaha, men då blir det inte mycket till adventsmys - barnen sover ju vid sju/åtta som ni vet... Kan ni inte komma förbi redan vid lunchtid då? Innan mötet?
Anonym sa…
Ha det så gott med adventsmyset. vi firar advent på birka Paradise tillsammans med barn o barnbarn. Det ska bli så trevligt.
Anonym sa…
Instämmer med mamma

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!