Arbetsdag

igen, nåja jag ska ta det ganska lugnt för jag är trött idag. Var på rundabordsparty igår kväll och hade jättetrevligt, tack och lov så blev det inte alltför sent för jag vaknade SÅ tidigt i morse. Precis som jag höll på att försöka få kläm på det där med att vara gatumusikant. Att vara för exakt det dög minsann inte! Nej, stripa till håret, lite sjalar som hängde här och där, en blå gitarr som jag nonchalant skulle knäppa på ev i nån form av ordning om jag kunde det! Men klockan ringde precis som jag skulle få reda på om jag skulle göra succé eller inte....... så det är väl lika bra att åka och ta en dust med bokföringen!
Nu väntar jag på Monica som ska hämta mig, vår bil blev ju kvar hos värdinnan- Inga fyllhundar här inte! Me4n visst blir man förbaskad att det inte finns nån taxi, jagh behöver både på nyårsafton och trettondagsafton. (Stolt: ser ni vilka stavfel det blir här och där, eller rättare sagt lite för många bokstäver? Det beror på mina långa naglar! hihi)
Vintrigt och vitt idag oxå, få se om det klarnar upp då kan det nog bli en del fina bilder om jag hinner.
nej, nu är hon strax här och R har precis vaknat! bye bye

Kommentarer

Brittis sa…
Där ser du så opraktiskt det är med långa naglar! Och så onödigt se´n! Och dyrt! Säger jag avundsjukt.
G sa…
*S* Ny väntar ett par år med naglar som gör att du får ett helsike med att plocka upp mynt, nålar, kontokort odyl från golvet..*S*
Kontokorten tar man upp genom att fukta fingret..*tips*
Mynt.. tja, dem klämmer man in i ett hörn tills man får in nageln under...
Det är lite lättare med gelnaglar- de är tunnare. Vad har du?

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid