Sannerligen en annorlunda jul

Christer och akuten - skönt att han har kommit hem igen och verkar som vanligt, tydligen inget större fel på aptiten heller. Bra! Och som sagt, jag har skinkspad här hemma som inte vi gör slut på.
För vår del var julaftonen jättetrevlig, vi firade ju i Sandviken. Tomten kom med paket och vi fick masssor med god mat. Alldeles för mycket! Vi kom isäng så småningom och på juldagsmorgonen vaknade R med magont, inte beroende på vad han intagit kvällen innan, utan nån hederlig magsjuka eller 'flu'. Ont i mage och knän! Så det var bara att packa ihop och åka hem igen. Synd om Anna och Peo som hade siktat in sig på att få hjälp med att äta upp all julmaten och Marit och Anders som skulle ha kommit dit och gjort det. Det blev alltså ingenting. Jo, Peo fick också ont i magen men tydligen är han kry idag igen.

Vår juldag hemma i Tina blev väldans lugn - jag gick en sväng med kameran när jag kom hem, sov till 18.30, sen tittade jag på TV en stund, åt en skiva sylta och tre små rödbetor och fruktsallad på äpple och apelsin och lite grädde. Rolf bara sov! Det var våran juldag.
Idag känns det mycket bättre för oss bägge, tror jag. Skönt.
Men jag undrar om M fick till nån mat igår, de hade ju räknat med Annas julbord!

Kommentarer

Brittis sa…
Jaha, du. Så kan julen bli.
C och jag har nyss ätit en mycket enkel annadagslunch. Så gott har inte maten smakat på hela julen. Jag har tydligen hela tiden haft tankarna på annat håll. Men nu kunde jag njuta fullt ut.

ha det så gott.
Jag hämtar skinkspadet vid tillfälle. Sätt ut det på altanen.
Inger sa…
Fegis!!!!
Anonymous sa…
*S* Vilken cirkus!!!
Skönt att det inte vart värre - för nån av er!/G
Brittis sa…
"...skinkspadet på altanen". Med det avsåg jag naturligtvis att där skulle det stå kallt och inte inkräkta på ert kylutrymme. Ingenting annat!
M sa…
Ja, för vår del blev det pizza! Annars hade vi iofs även några burkar sill och tunnbröd som vi skulle haft med oss till S-viken...

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid