Veckorna går fort

när man har mycket för sig och det har jag just nu. Men snart är bokslut/årsredovisning klar. OK jag kanske hamnar inlåst nånstans, men det är ju en annan sak. = semester!!!!
Tycker att jag fryser inne, (inte inomhus, där har vi det varmt och gott), allt är rimfrostigt och grått, händer nån gång att solen tittar fram, men kylan biter sig kvar, -7 bara idag, en klar förbättring mot tidigare -20. Vackert är det i alla fall och allra finast när solen sken häromdagen.
Har fortfarande träningsvärk efter bowlingen men har lovat R att jag ska börja på Comax. Jag gillar ju det egentligen men tycker att det tar för mycket tid. Fast jag fattar ju att i slutändan kanske det ger mig mycket mera tid, åtminstone kvalitetstid!
Har fått ett par glas vitt till kvällsmaten - det känns, det snurrar i huvudet. Men ni vet, jag måste ju underhålla levern!
Kram

Kommentarer

Brittis sa…
Så orättvist det är!
Du pimplar en massa vin men har ändå perfekta levervärden. Jag är ganska försiktig med destillerade och jästa drycker men har levervärden som kan få en medkännande doktor att gråta.
Och inte blir du inlåst heller fastän du kanske borde. I alla fall få en varning.
Anonymous sa…
det skulle väl vara för vinet då! Jag är alldeles för ärlig...
M sa…
Hur lägger man upp en omröstning?!

Kommer ni och hälsar på mig i helgen? :)

Kom precis på att vi kanske skulle boka in ett gemensamt besök på bowlingen på fredag eller lördag em/kväll med middag och spel? (Om två helger!) Fast med barnen förstås, så det blir kanske inte någon särskilt lugn och mysig middag...? Har inte diskuterat med A än eftersom han är bortrest, men upp åker vi i alla fall. L tyckte det var superkul med bobling! Om farmor också hänger med så har vi barnvakt! :)

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid