Valborg

Marit med familj tillbringade eftermiddagen hos oss och vi satt ute i antikvariet en stor del av tiden. En riktig välsignelse är det - ingen blåst och vi ser trädgård och vatten till fullo. Härligt! Ska bara fixa några skugg-gardiner så att vi inte blir stekta i sommar. Blåsippor och tussilago har snart gjort sitt men vitsipporna blommar för fullt så idag låg jag platt på magen (nedanför muren som tur är så ingen såg mig) för att kunna ge er den här bilden.
På enträgen begäran från Ludvig så byggde Rolf en prispall där vi sedan placerade segraren och vem det blev kan ni väl förstå?
Efter maten blev det dags för Tinas brasa, en ansenlig hög som brann ner i rask takt. Ärtsoppa och vårsånger serverades i värmen från elden och våra gäster lämnade oss åt vårt öde. Det blev inte så illa, vi tog en fika i antikvariet, såg elden från Vikarbyn och hörde en massa smällande från fyrverkerier runt om. Måste smutsa ner luftn en hel del kan jag tro! Sen blev det 24 och därefter sängen. Måste ju vara laddad så jag kan packa för min Paris-resa!

Kommentarer

Anonym sa…
Vilka fina bilder - jag hade också velat vara med... men är inte trevlig sällskap känns det som...Kram A
Mamma sa…
Men du kommer väl imorgon? Hoppas jag!
Anonym sa…
Mmm.. ser skönt ut. Är rejält avis på Antikvariet...
Men bara jag får mina 4 miljoner nån gång så---
Anonym sa…
Ses imorgon!! Marknadsskorna på ;)

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid