Sysselsättningsproblem

har jag inte haft idag trots regnväder. Startade dagen med några timmar framför datorn, har ju massor med bilder att sortera och nu har jag ju skaffat en fristående hårddisk på 1 TB dit jag skall säkerhetskopiera dem. Sen blev det en tur till centralorten för att inhandla stövlar till R. Alla i hans storlek var slut så han får väl ha sina trasiga ett tag till. Lunch - räksallad - på fricks och sen en tur till Leksand och säsongens första hockeymatch. Leksand blå mot Leksand vit. Det var veteranerna = tidigare Leksandsstjärnor som spelade mot varandra - så nu skulle det bli klarhet i om det var bättre förr! Ganska roligt att se, men faktum är att dagens hockeyspelare har högre fart på skrillorna, kanske beroende på träningsdosen för jag antar att de unga kör hårdare än 50- 60-åringarna. Det var i alla fall över 5200 personer som såg matchen och det är inte illa. Resultatet? Efter många om och men så blev det 9-8 till de blå. Men Leksand vann i alla fall!
Nu har vi ätit grillat på altanen (den är en välsignelse i dessa regnväderstider) och jag har pickat här på datorn någon timme. Har gjort en bild till fotoklubbens månadsmöte. Fick lite whisky-inspiration nu på kvällen. Vad tycks? Uppdraget var att sätta samman tre bilder i ett set. Vet inte om jag missförstått frågan, men jag tyckte det var kul att göra den så här.

Kommentarer

Brittis sa…
Tänk att det måste vara två lag från Leksand som tävlar för att de ska kunna säga att Leksand vann!
Brittis sa…
Vänta nu - vilken bild är det du talar om? Är det den med whisky-glasen eller är det din loggabild?
Whisky-bilden: Mjuk, vilsam harmonisk i färgerna.
Loggan: Årstider, som jag ser det. Inte så dumt. Men du har i så fall många fler bra bilder i ditt kartotek att välja mellan. Lite mer årstidstypiska, så att säga. Dina bilder är ju alltid bra för övrigt.

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid