Inget att göra

just nu - jag bara väntar på att klockan skall bli 19. Då ska vi byta bilder på Hemköp. Den här gången har jag åtta st med att välja på. Temat är Vinter och julstämning. Tog fram en bild med röda kulor som skulle symbolisera julen, men den får inte följa med, nej, jag nöjer mig med vinterbilder.

Jag har åkt på Storgatan idag igen. Gillar att det är biltillåtet och att högsta hastigheten är sju km/tim spelar ingen roll. Det finns ju inga speciella övergångsställen just därför, och då kan man parkera längs med hela gatan. Det är bra.
Man (jag) är lite latblandad, ifall du inte visste det förut!

I går eftermiddag spelade vi bowling. Det är jättekul och jag gjorde iaf EN bra runda, fick ihop 170 poäng och det var jättebra. Tycker att jag börjar få lite kläm på det hela, men det fordras träning och jag har precis bestämt att jag ska ge det en chans. Rolf tyckte också att det var kul, så förhoppningsvis vill även han följa med.

I morgon kväll styr vi mot Arlanda och Egypten. Sju dagar i soliga Hurgada, enligt alla prognoser så ska det vara runt 22-23 grader varmt. Underbart att få se solen i alla fall några dagar!
Ja, det blev hastigt bestämt, men so what! Det är ju så vi har sagt att vi ska göra, sistaminutenresor. Jag ska komma ihåg kameran så att det kan bli några bilder också. Hotellet har fri internetanslutning så jag ska ta lilla datorn med, kanske det kan bli några rader därifrån.

Idag är det Annas födelsedag och namnsdag - ett stort GRATTIS gumman!

Kommentarer

Brittis sa…
Wooow, du måste ha hängt bilderna sent för jag var på Hemköp ca kl 16 och då fanns de nya inte där.
Kul för er att komma till sol och värme. Berätta sedan hur det funkade med "sista minuten". Glöm inte kamera o dator.
Ha det så bra.
M sa…
Bra beslut!! Puss på er båda!! Njut av värmen åt mig också! :) Själv får jag nöja mig med att bli varm av att springa runt och packa... Buffétidningarna åkte i soporna idag. Var rädda om er! Ses snart.
Anna sa…
Klokt - ni lyssnar på den äldre av era barn mellan varven.. NJUT!!
Gunilla sa…
Å så roligt! Ha det så skönt!
Och jag beställer gärna ett vackert myntbälte i nån glad färg! Ta ett långt ett. Jag har lite omkrets!
Brittis sa…
Idag var jag in på Hemköp och tittade på bilderna. Jättetjusiga! Särskilt den på Lejonbacken gillade jag.

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!