Har sovit på 'åga' i natt

Måste ju GRATTA våran Marit i dag som fyller halvjämnt - 35 år! Svårt att fatta att vi har så gamla barn, men tiden rinner iväg. Stort grattis hjärtat! Vi kommer på tårta eller nåt om några dagar.
******
Som ni ser så har jag fått igång datorn och jag har faktiskt inte loggat in falskeligen på något oskyddat nätverk. Nejdå, har inhandlat ett mobilt bredband med kontantkort. Det funkar riktigt bra tydligen.

Vi åkte ju i torsdags och kom iväg utan större missöden. Landade så småningom i Askersund där vi sov över i stadsparken visade det sig. Det gick bra det också. Vi skulle ju fortsätta till Tidaholm och våldgästa kära syster en natt men då de jobbade hade vi ingen brådska iväg. Gjorde ett besök i Hjo hamn, vackert men kallt!
Någonstans efter vägen så började det lukta så konstigt i bilen - förslagsvis ammoniak eller hellre sulfit. Usch var det iaf. Dessutom laddade ett batteri ur fort som attan. Vid besök på verkstad i T-holm visade det sig att batteriet hade kortslutits. Så nu vet jag hur det luktar! Tvi! Förutom trevligt umgänge hos västgötarna, så gjordes även ett besök på föreläsning om Maya-kalendern. Intressant var det ju men det blev lite sent. Tittade på Tords vackra fiskar och konstaterade att de har dåligt bordsskíck. Ett otroligt smaskande när de fick mat!

Natten mot söndagen tillbringade vi på golfbanan i Karlshamn, helt OK. Ett besök vid Mörrumsån och de fascinerande vattenmassorna hann vi med också innan vi fortsatte mot Brösarps backar och sedan Mälarhusen. Skåne bjuder på ett hiskeligt blåsigt väder, lite sol emellanåt omväxlande med snö/hagelskurar. Kallt med andra ord, men i huset är det skönt och på golfbanan går man sig varm men spelet är som vädrat, uselt!
Nu har vi bara fredag och lördag kvar tillsammans med våra trevliga vänner, sen styr vi kosan hemåt. Få se när vi dyker upp... har förstått att det inte är alltför vårligt hemma heller!
Kram

Kommentarer

Brittis sa…
Det ska bli spännande att höra mer om er utflykt. Vädret, golfen, batteriproblem, Mayakalendern och bredbandet.

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid