Äntligen

har jag kastat in handduken! Om bara några månader - närmare bestämt jan-feb så slår frihetens timme. Härligt!
Dessutom har jag gjort en kraftansträngning i köket - titta bara i min kryddlåda! Tack och lov för IKEA. Att jag sedan också satt upp ny hylla för mina kokböcker bl.a gör inte saken sämre. Snyggare än förut? Tja, det får nån annan bedöma. Men bra mycket mera ordentligt.
Idag har vi målat lumppapp på ABF, allt för att ha något att fylla med våra akrylfärger. Men jag känner att inspirationen är helkörd när det gäller färg och pensel. Det blir bara flaskor och äpplen. Sen står det helt stilla. Då går det liiite bättre med kameran och nu har det ju varit fantastiskt fint väder några dagar även om det varit kallt.
I morse när jag lämnat R vid bussen så tog jag en repa vid kyrkan. Det är en fin sådan vi har och lite roligt är det allt att gå och läsa på alla gamla stenar.
och på samhället höll gubbarna på att sätta upp julgirlangerna. Det står inte på nu!

Kommentarer

Anna sa…
Vad fint det blev! Undrar dock vad det är för svarta mojänger som hänger kring och nedför hyllan??

Ringer dig sen!
Puss puss /A
Very nice picture, and your blog is fun to watch and read. I like your blog very much. Come take a look Teuvo www.ttvehkalahti.blogspot.com photo blog and tell all your friends why you should visit Teuvo pictures blog. Therefore, to obtain your country's flag to rise higher in my blog. September Sincerely, Teuvo Vehkalahti Suomi Finland

Populära inlägg i den här bloggen

Töväderssöndag

Tuvsippa