En timme kvar...

sen är det nya året här.
Vi har varit på stranden (vår strand) och kollat in fyrverkerierna vid långbryggan. Jag fick tillfälle att ta några kort även om det var på långt håll. Precis som alla raketer var slut, så började det snöa. Det kan man kalla tajming. En mugg glögg blev det också därnere. Vi åkte skoter, mysigt! Sen hem för att fixa nyårsmiddagen - gratinerad hummer, fläskfilé med färsk sparris och svartavinbär med vispgrädde. Vitt vin för min del. Såg sedan After Dark med Babsan - verkligen sevärt. C Lindarw kunde berätta att han 'gick i Jesu fotspår'! Hurdå? Jodå, han hade också tolv killar i klänning med sig.
Hörde om en kristen kvinna i Iran(k) som avrättats på grund av att hon hädat - är det här samma sak?
Nu ska jag invänta 12-slaget och sen blir det väl sängen och en deckare. Rolf är redan däckad - förkyld förstås, värre än att föda barn!!!

GOTT NYTT ÅR

Kommentarer

Brittis sa…
Låter som ett trevligt nyår. Tog du fler bilder från Långbryggan och fyrverkeriet? Det vill jag se.

Vi hade 1:an på. Bra program hela kvällen. Sällskapsresan har jag sett flera gånger men skrattar lika gott varje gång. Och Skavlan är för skön!
Gunilla sa…
det är säkert glöggen somm orsakar näsdroppet hos Rolf?
Här har vi ett fantastiskt nyårsväder; strålande sol och ett par grader minus. I natt, runt 12 slaget- då regnade det. Gissa om snön packats ihop?
Ska nog gå ut en sväng.. ses o hörs..
Kram på er!

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid