Hallgarderober på plats

Han jobbar på bra, guben! Väggarna är uppreglade och frigolitade på nedervåningen. Idag satte han garderoben (Jysk, made in Demark - sämre passform än Ikeas men helt ok ändå) på plats. Återanvändning av spånskiva från övervåningen. Passade ganska precis, så nu är insidan på garderoben tapetserad med tantens gamla tapeter! Kul. I tvättstugan blev det precis plats för tvättmaskin och torktumlare under fönstret - millimeterpassning. Får inte ta för tjock väggmatta :-) då går det åt skogen....
BM hämtade spisen igår, den fungerade iaf. Bra det. Mycket skurande på den för att få den fräsch. Om två veckor ca kommer köket, då ska golven vara färdiga.

Btw, idag var det fredag - lögardag. Först var jag på träning - försöker få till sexpacken - och sedan blev det badhuset. Ack så skönt! Bubblade en stund och simmade sedan tre längder.
När jag skulle till träningen, så halkade jag på isen utanför förrådet hemma. Byxorna höll, men knät fick några rejäla skrapsår, det verkar som om det blir ganska stelt till i morgon. Vi får se.

Kommentarer

Brittis sa…
Det låter som om det går bra för er där i bygget. Spisen från er gör nytta hos oss. Fin återanvändning, måste jag säga.
Gunilla sa…
NÄR tar du kort på nya huset? jag vill se FÖRE-bilder också!

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid