Long time no see

Ja, nu var det hiskeligt längesedan jag skrev nåt här! Och det har hänt så mycket, ja inte särskilt intressant, men ändå.
Har varit på Skåne-semester, haft underbart väder och lika trevligt sällskap. Bodde i Tidaholm på nervägen - tack, tack - och sedan Mälarhusen som bas med besök på olika golfbanor; Tomelilla, Romeleåsen, Sjöbo, Skepparslöv och Assartorp. Den här gången hamnade vi inte på dyngstacken vid Assartorp men det blev en omväg i alla fall. GPSsen visar fel... En vecka med golf, god mat och dryck, gott sällskap och kortspel. Inte alls dumt!
Bygget går framåt. Igår blev R färdig med alla skivor på väggarna, jag har spacklat så gott som klart nere, satt upp väv i kök och v-rum, det som fattades, och i morgon ska jag måla. Har skurit till våder för hallen också, hoppas att jag hinner sätta upp dem. På måndag blir det matta satt i tvättstugen för tisdag kommer varmvattenberedaren. SEN får jag kanske varmvatten och avlopp! Jag längtar

Marknad i helgen, ska försöka gå en runda, det ska ju bli fint väder. Men vädergubbarna ar de enda som har betalt för att luras, så man vet aldrig. Söndag ska vi fira Elias, han fyller sex då. Stora grabben! Ska försöka hinna med ett besök på IKEA också.

Sovdags! Natti natti

Kommentarer

Gunilla sa…
oj jag saknar marknaden. Jaja, det går väl fler tåg...
Brittis sa…
Gunilla: det regnar idag men ska visst bli bättre i morgon.

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid