Godmorgon!

Nu har jag varit vaken sen klockan fyra, underbart väder ute, varmt och skönt. En riktig önskesommar!
Ja, det var ju värmen som väckte mig förstås, jag var tvungen att gå upp och öppna fönstret på vid gavel. Men det är rofullt vid den här tidpunkten.

Det är en skön känsla att veta att idag målar jag de sista väggbitarna och då går det att städa undan allt byggdamm. Återstår fönsterbänkar, fönster och garderobsdörrar. Och ytterdörren. Men det är mer kontrollerat dammigt.
Kommande vecka dyker rörmokare och mattläggare upp och sen är det inflyttningsdax.
Det uppstod ett problem igår, då Rolf monterat badrumskommoden och skulle dit med tvättstället. DET PASSADE INTE! Fått fel från IKEA. En personal gjorde iordning en plocklista åt oss, vi plockade och betalade och nu visade det sig att de inte passade ihop. Shit! Och vi måste ha tvättstället till måndagen, så det inntebär ett besök i Valbo i helgen. Men sen så...

Ska bli skönt att äntligen få njuta av den svenska sommaren, men då börjar väl regnet, det blir ju fruntimmersveckan. Nåja, lite svalkande sommarregn är inte så dumt heller.
Sedan återstår FLYTTEN! Phu.
Men jag kan iaf slänga mina målarbyxor som jag måste bära låååånga t-shirts över då dragkedjan är kaputt.
Tittade precis ut över viken och konstaterar att det är vidunderligt vackert med solen som lyser på vassruggarna, det blir inte alltför lätt att lämna det här....

Kommentarer

Brittis sa…
Jag var också vaken vid den tiden. Fantastiskt varmt. Hela dagen har varit så där varm. Har setat på balkongen och läst i aftonsolen. Alldeles nyss kom en riktig regnskur. Typiskt sommar väder.

Så skönt att ni är så nära målet. Hoppas du inser att du behöver ta en ordentlig paus och vila ut sedan.
Hoppas ni får tag i rätt badrumsskåp på IKEA. det är ju ganska många mil att resa och det vore synd om resan blir förgäves.
Gunilla sa…
jadu systra mi.
Jag får väl släpa med mig gubben upp och hälsa på? Men var kan man sova nuförtiden??
Inger sa…
Nog finns det sängplatser även om det kan vara både här och där just nu.
M sa…
Vassruggar finns det gott om vid enån också! :) Du behöver inte sakna något! Jag lovar!!

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid