Så är det gjort...

Nu har vi tagit Canal street nr 12 i besittning. Har sovit där i två nätter nu och jag sover riktigt skönt. Kan t.o.m somna om på morgonen. Och igår kväll la jag mig före 22, det berodde nog på att vi saknade TV och internet. Skönt var det iaf att vakna utvilad. Det händer inte alltför ofta.
Tycker att det är helt OK härnere, ändå kan jag inte låta bli att sörja när jag åker ner till Tina. Jag både vill ha kakan kvar och äta upp den - typiskt mig! Obeslutsam som vanligt.
Men jag tror att det ska bli jättebra när allt är färdigt och vi bor här på riktigt.
R är ner och hämtar ett lass till nu, själv plockar jag lite här och där. Så har jag två våder tapet att sätta upp inne på lilla toaletten, borde fixa det idag så att jag kan måla klart i morgon...

Kommentarer

Brittis sa…
Välkommen till civilisationen. I stället för fågelkvitter kommer du att få vakna till mopedknatter och bilar som varvar upp innan de åker ut på stritan. På kvällarna på balkongen kommer du inte att höra vågskvalp från Siljan utan grannars röster då de grälar om vem som ska diska eller betala räkningar. Du kommer att njuta av doften av bensinångor i st f sjöluft. Välkommen till RL (real life)
Men jag gillar starkt att ni är här!!
Anonym sa…
Som jag alltid säger "Det blir BRA!" Jag hoppas bara att ni vågar be om hjälp!! Löv A ;)
Brittis sa…
Ja, jag tror också att det blir mycket bra. Hur det än är så är vi sociala varelser och nära samvaro med släkt, vänner och andra människor är ett djupt grundat behov. Det är inte heller att förakta närheten till affärer, gym, golf och andra inrättningar. Det blir nog bra det här. Och vilket hus ni får, se´n! Totalrenoverat från golv till tak, färger och material som ni själva valt. Och en lagom stor trädgård.

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid