Bildseende - var är det nånstans???

Jag känner mig helblind i det fallet. Men nu har jag letat igenom arkivet efter användbara bilder för HK-utställningen. Kan inte fatta att det är så fattigt! Nåja, jag hittade några stycken, få se om de duger när de är utskrivna. Men visst är det märkligt, hittar inget för kameran, inget för penseln, kan inte hänga upp befintliga tavlor här hemma. Det kan väl inte vara så att jag bor på en oinspirerande plats? Nej, det tror jag inte, hellre att det har varit alltför mycket under alldeles för lång tid - bygget, flytten, sjukdomar, jobb.... Men jag gnetar på. Tar en del dåliga bilder som jag försöker slänga bort men jag har svårt att skiljas från dem tydligen. Här kommer ett smakprov.

Visst är mossan på taket underbar!

Jag måste göra ett tillägg till gårdagens middag. Hällde några droppar kött-och-vin-fond över spenaten. Det blev jättegott faktiskt och vi åt resterna till kvällsmat. Idag fick jag inget vin, men jag valde det röda igår. Gott!

Undrar om lillebror får komma hem från sjukan i morgon. Ser att han fått tillgång till dator och är mkt aktiv på fejjan. Kul! En extraKRAM till honom och kramar till er andra. Sov gott!

Kommentarer

Brittis sa…
Brorsan påstår att det dröjer ytterligare några dagar. Kanske tom förbi helgen.

Jag tycker bilden är häftig och vacker. En fin bild över att även förfall kan vara vackert

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid