Hemköps-korven

innehåller 70% köttråvara. Inte så illa, så det får det bli idag. På en bädd av frusen bladspenat, riven ost, och grädde. Korven är skivad en bit ner, fylld med senap och äppelklyftor. Riven ost över.
Ska bli spännande att se vad det smakar. Måste väl göra en sallad till också. Månntro om det blir vit kartong eller röd??? CP-vinet är veckans BiB.

Till tre-fikat så blev det whisky och cointreau (rätt stavat?) - bara en pytteliten en av sistnämnda för min del. Och R fick minsann vara utan, han skulle köra Ludvig till innebandyträning. Allt detta för att vi har haft kaffegäster.

Inte hann jag med träningen heller, sydde gardiner i stället. Resultatet? Tjaa... De blev iaf alldeles för långa, så jag måste ta ner dem igen. Shit!

Ikväll blir det TV-mys - Den som dräper på 4an kl 21. Första avsnittet var inte så dumt. Förresten, kan man säga 'mys' om mord och elände?? Iofs bättre med film än in real life. Ska nog kolla in ½8 hos mig också. Jag gillar ju matprogram.

Nu har jag satt gräns för R hur mycket han får jobba - max 10 timmar om dan! Idag har han fixat 'planket'/innerväggen ute vid entrén. Det blev jättebra. Ny trappa har vi ju också fått. Så nu är utsidan ganska färdig, men förstås, han hittar väl på nåt mer!? Altansidan är kvar förstås.

Kommentarer

Brittis sa…
Vilket bra recept. Det ska jag prova.
Bra att du ransonerar R:s jobbande. Han slutar ju aldrig annars.

Eftersom jag missat så många träffar på Måndagsmålarna så har jag fixat ett alldeles eget bord för målning i gästrummet. Det blev riktigt bra så nu blir det kanske mer gjort.

Populära inlägg i den här bloggen

Åh vilken lycka!

Stjäl tid