Det kunde vara värre!

Vaddå? säger du. Ja, det kunde ju snöa faktiskt, nu bara hällregnar det. Trist. Meningen var ju att vi skulle åka till stugan och klippa gräset och vattna mina frön, men inget av det ser ut att behövas! Fröna behöver väl en behandling med mun-mot-mun-metoden... och gräset har blivit sjögräs! Men skulle ändå vilja ut och se hur sängen gör sig när den är iordningställd. Kanske provligga för en eftermiddagsslummer också.
Igår skulle vi åka till Biltema och sen stugan, men det regnade så mycket så vi bestämde att göra en tur till Sandviken istället. Sagt och gjort, först Biltema för att försöka få tag på en 'huvstropp' till nya släpvagnen - ja den är inte ny men blir som ny efter en hel del jobb av min flitiga och noggranne gube - och sedan över till Falun för att göra en tur till IKEA före Svarvargatan-kaffet. Det regnade hela tiden. Men vi fick vår garderobsstång och sedan gott kaffe med lika goa muffins. Tack, vännen! Alltid lika kul att komma dit.
När vi vände hemåt hade regnet börjat ge sig och väl hemma igen kunde vi konstatera att det tydligen hållit sig bättre här uppe. Och tur var väl det, på golfklubben spelades första dagen av 100-hålstävlingen Bakslaget! Men idag är det sämre, tror jag.

Kommentarer

Brittis sa…
Det förklarar hur osynliga ni varit och att bara släpvagnen står på gården och skräpar.
Jag sa…
men visst blir den väl fin!
Anonym sa…
Alltid lika kul när ni kommer!! /A finns förresten tårta kvar ;))

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!