Töväderssöndag

Idag var vi ute vid stugan. Ja, först var det TV och skidåkning. Var ju tvungen att se hur det gick för Nattis i slalomen idag, hon blev inte uttagen till OS tyvärr, men hon fixade till en 16e plats idag i svåråkt 'väglag'.
Så var det stugan ja. Det plogades i fredags och det var tur, annars hade det kanske varit lite knepigt att ta sig ner men nu gick det i ett nafs.
Jag eldade och Guben åkte skoter och sen skottade rent på lillstugetaket som inte är något tak ännu, bara en presenning och gjorde även rent på mitt gömsle, vedstacken. På stora taket kom snön ändå ner i ett huj när vi började elda inne. Vi fattade beslutet att inte skotta utan köra ner alltihopa med snöskotern. Det funkar bra i Fjätis, så varför inte här hemma? Speciellt som det töar så kanske snön försvinner ändå? Tacknämligt, jag längtar till våren!
Kan förresten tala om för alla som undrar, att Marit är ganska OK, lite ont här och där men på benen iaf. Och igår sa hon - 'första och sista gången' men idag 'kanske en gång till'. Nämnde jag det förresten? Hon är den första i familjen som har varit med i VM! hihi

Kommentarer

Brittis sa…
Det ska bli spännande att se vad ni åstadkommit därute i vildmarken. Men vi får väl vänta tills det blir lite mildare väder och mindre snö.

Populära inlägg i den här bloggen

..Du har plats 16 i kön...

Magsjuka

Åh vilken lycka!