Softarsöndag

Superslapp söndag, sov till 09.28 - det var längesedan jag gjorde det! Men jag var uppe före sex och drack vatten, det enda som fixar mina kramper i benen. Tror jag vet vad det beror på; Omeprazol som jag ätit i flera år och som hjälper mig med min syrasprutande mage (ja, nu är det väl inte magen som sprutar utan nåt annat därinne, ingen brandsläckare iaf!), har precis fått höra att man blir torr i munnen av just den medicinen och kanske det är så att den torkar ur övriga kroppen också. Ska försöka minska på konsumtionen, var tredje dag går kanske bra? Återkommer.
Sen var det skidåkning förstås, Holmenkollen och det blev ju bara en norska på pallen, Marit Björgen som är helt fantastisk, två finskor och på femte plats kom våran Kalla.
Lite mat och sedan promenad, dock alldeles för kort sträcka, TV-häng igen och nu är det snart dags för sängen.
Det var ju halvdant väder också, får skylla på det.
Känns rätt bra med måndag i morgon, ska på Måndagsmålarna - kanske lite målning men mycket prat och fika, och sedan så blir det födelsedagsfirande hos lillbrorsan Nalle. Ska bli skojigt. Jag och mina systrar har uppfostrat honom väl - det är verkligen en hyvvens kille!

12/100

Kommentarer

Bror sa…
Uppfostrat? Hmm....jag har ett o annat att säga om det där.

Populära inlägg i den här bloggen

Töväderssöndag

Tuvsippa