Snart Annandag Påsk

...vilket innebär slut på både jul och påsk .... "och julen varar än till påska!" heter det ju i visan. Men snart dags igen eller? Nej, faktiskt nio månader dit - Phu så skönt! Undrar om jag hinner få in 100 blogginlägg innan dess? Har hållit på snart två månader och bara kommit till 36!
Det är dragigt och kallt ute, snöflingorna som har trillat ner ett par nätter vill inte riktigt försvinna under dagarna trots sol. Nej, det är fortfarande långkalsongdagar. Usch.
Konstföreningens utställning längs stranden närmar sig med stormsteg, snart bara en månad kvar och jag har bara idéerna i huvudet, de måste ju UUUTT! Men, som guben sa, räcker det inte med att du är arrangör?? Jo, kanske det. Vi får se.
Det har varit en lång påskhelg och trivsam. Haft barn och barnbarn hemma, blott halva styrkan den här gången. En mysig påskafton hos Roger och Therese och största delen av mina syskon, då vi åt jättegod mat som T hade fixat till. Mitt bidrag till bordet var lite sillsorter, gravlax och strömming. Alla blev mätta och nöjda. Jättetrevligt!

36/100

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Töväderssöndag

Tuvsippa