Gottgottigottgott
Har fortfarande smaken kvar i munnen - lite söt och lite stark! Stulet från Medmera-tidningen. Och klart på 30 minuter ungefär. Inget stökigt kök blev det heller.
Kycklinggryta med mango
olja o smör 1 msk av vardera
600 g kycklingfile i bitar (jag tog kycklinginnerfilé)
½ tsk salt o 1 krm peppar
2 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
½ msk soja
1-2 tsk sambal oelek
1 strimlad purjo
2 msk mango chutney
2 dl creme fraiche
1 färsk el 150 g fryst tärnad mango
Bryn kycklingbitarna i fettet, salta och peppra. Tillsätt vattnet, buljongtärningen, soja och sambal. Låt koka under lock i 15 minuter.
Tillsätt purjo, chutney och creme fraiche. Låt koka ca 5 min till. Tillsätt mangobitarna strax innan servering.
Jasminris och sallad till
Kycklinggryta med mango
olja o smör 1 msk av vardera
600 g kycklingfile i bitar (jag tog kycklinginnerfilé)
½ tsk salt o 1 krm peppar
2 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
½ msk soja
1-2 tsk sambal oelek
1 strimlad purjo
2 msk mango chutney
2 dl creme fraiche
1 färsk el 150 g fryst tärnad mango
Bryn kycklingbitarna i fettet, salta och peppra. Tillsätt vattnet, buljongtärningen, soja och sambal. Låt koka under lock i 15 minuter.
Tillsätt purjo, chutney och creme fraiche. Låt koka ca 5 min till. Tillsätt mangobitarna strax innan servering.
Jasminris och sallad till
Kommentarer
Ska prova det. Men så snyggt det blev med den förstorade bilden! Går det med min mall också?